O NAŠEM PODJETJU

PARTNERSTVO

Sodelovanje z nami

Smo kakovosten proizvajalec zahtevnih kovinskih izdelkov s področja krivljenja in varjenja žice, preoblikovanja pločevine, struženja in varjenja.

Naša proizvodnja temelji na visokokakovostnih strojih za preoblikovanje, krivljenje in varjenje različnih kovin. Dosegamo le najboljše rezultate in za naše stranke izdelujemo le visoko kakovostne izdelke, pri tem nam pomaga tudi naša ekipa visoko usposobljenih zaposlenih kateri so največja dodana vrednost k našemu podjetju.

Naše podjetje temelji na nenehnem vlaganju in razvoju ter vpeljevanju novih procesov in trendov v našo proizvodnjo, tako širimo naše znanje in povečujemo spekter izdelkov, ki jih izdelujemo.

Naši kupci so naša prioriteta in se jim posvečamo maksimalno z njimi iščemo tehnološke rešitve in stroškovne optimizacije.

konkurencnost-2

Konkurenčnost

sodoben-tehnoloski-park

Sodoben tehnološki park

zanesljive-dobave

Zanesljive dobave

fleksibilnost

Fleksibilnost

kakovostni-izdelki-2

Kakovostni izdelki

Vizija

Naša vizija je naša prihodnost želimo razširiti našo primarno dejavnost in vpeljevati nove tehnologije in s tem postati strokovni dobavitelj kovinskih izdelkov na svetovnem trgu

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je usmerjena v višjo kakovost naših izdelkov in samega poslovanja. Kakovost dosegamo z nenehnimi izboljševanjem in vlaganjem v napredne tehnologije in optimizacijo delovnih mest.

Kakovost in certifikati

Zavezani smo h kakovosti celotnega poslovanja, kar je za naše podjetje in naše stranke odločilnega pomena. Tako dosegamo le najboljše. Za lažje obvladovanje naših procesov in nenehnih izboljšav pa si pomagamo s standardom ISO.
iso 9001 2015 siq certifikat
iso 9001 2015 iqnet certifikat
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial